+7 (3843) 771-774, 523-620, +7 (913) 426-3000

Мебельсон

5846a977e88b8e548fca49f9be5060feПолка «Пн-7″  (мадейра)
Скидка!

Полка «Пн-7″ (мадейра)

1,850 руб. 1,590 руб.

Скидка 14%

Сравнить
polka_pn_12Полка «Пн-12″  (вишня)
Скидка!

Полка «Пн-12″ (вишня)

2,970 руб. 1,990 руб.

Скидка 33%

Сравнить
сити 2.2
Скидка!

Тумба «Сити 2.2″ (дуб млечный)

5,990 руб. 2,500 руб.

Скидка 58%

Сравнить